U heeft problemen met uw auto en/of er branden storing lampjes op uw dashboard! Door de elektronica is de auto van tegenwoordig een stuk comfortabeler maar vooral ook ingewikkelder geworden. Om deze elektronica te regelen hebben de auto’s van de laatste jaren dan ook een computer aan boord, genaamd ECU (Electronic Control Unit). Deze ECU ontvangt elektrische signalen van sensoren, waarna deze input door de ECU verwerkt word. Deze verstuurd vervolgens nieuwe elektrische signalen door naar bedienbare componenten ook wel actuatoren genoemd. Wanneer er zich problemen voordoen is het bijna niet meer te doen de storing met een multimeter en de bijbehorende elektrische schema’s op te lossen.

Daarom is het steeds vaker nodig maar vooral ook handig en wat te denken van de tijd winst om de ECU uit te lezen (diagnoseapparatuur) dit kan zijn voor een storing in het motor management maar ook bij storingen in de overige onderdelen van de auto zoals storingen in ABS Airco en zelfs als bv het lampje van de autogordel blijft branden. Bij Tommy’s Garage hebben wij voor alle bijna alle auto merken de merk gebonden software om uw auto veilig uit te lezen. Maar ook voor het ”oudere meetwerk” kunt u bij ons prima terecht!

Alle merken automobielen
Tommy’s Garage heeft meer dan 25 jaar ervaring met alle merken. Tevens beschikken wij over de apparatuur, werkplaats documentatie en kennis om uw Auto volgens de fabrieksvoorschriften te onderhouden en repareren.

Onderhoud & reparatie van alle merken
U kunt bij Tommy’s Garage terecht voor onderhoud en reparaties aan uw auto, ongeacht het merk. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het onderhouden en repareren van auto’s. De medewerkers van Tommy’s Garage zijn dus helemaal bij van de laatste technieken. Daarom worden alle werkzaamheden uitgevoerd volgens de fabrieksvoorschriften. Bovendien kunt u rekenen op minimaal dezelfde kwaliteit als bij de erkende merkdealer tegen een aantrekkelijk uurtarief!

Diagnose
Wij beschikken over moderne diagnoseapparatuur. Zo kunnen wij de computer van uw auto na een onderhoudsbeurt resetten of kunnen we de computer uitlezen bij storingen. Dit zorgt voor een snelle en accurate diagnose.

A.P.K. keuringen
De Algemene Periodieke Keuring, ook wel APK genoemd is een belangrijke keuring voor uw auto. Wij beoordelen tijdens de keuring uw auto volgens de keuringseisen van het RDW. Uw auto wordt op drie aspecten gekeurd, namelijk: Verkeersveiligheid, Milieu en Registratie.

Check hier uw APK vervaldatum: RDW

Gratis haal en breng service
Wij vinden het als bedrijf erg belangrijk dat toegankelijkheid voor u als klant zo makkelijk mogelijk moet zijn. Daarom bieden wij een gratis haal en breng service aan. Dit betekent dat u binnen een straal van maximaal 5 km weggebracht en opgehaald kan worden. Tevens is het ook mogelijk dat wij uw auto ophalen en terugbrengen voor het uitvoeren van een APK, onderhoud of reparatie.

Vervangend vervoer nodig?
Heeft u vervangend vervoer nodig tijdens de reparatie van uw auto? Tommy’s Garage biedt u gratis vervangend vervoer aan (excl. brandstof).

Onderhoud
Is uw motor toe aan een onderhoudsbeurt? Bij ons kunt u terecht voor verschillende soorten onderhoud en reparatie:

Kleine beurt

 • Vervangen motorolie en oliefilter
 • Algehele controle technische werking motorfiets, inclusief inspectierapport
 • Vanaf € 75,- excl. materiaal


motor

Grote beurt

 • Vervangen motorolie, oliefilter en bougies
 • Ketting stellen + smeren / vervangen cardanolie
 • Controle wiel- en balhoofdlagers
 • Vervangen rem- en koppelingsvloeistof
 • Profieldiepte meting / controle voor- en achterband
 • Controle remblokken
 • Schoonmaken luchtfilter
 • Vanaf € 150,- excl. materiaal