Alle merken automobielen
Tommy’s Garage heeft meer dan 25 jaar ervaring met alle merken. Tevens beschikken wij over de apparatuur, werkplaats documentatie en kennis om uw Auto volgens de fabrieksvoorschriften te onderhouden en repareren.

Onderhoud & reparatie van alle merken
U kunt bij Tommy’s Garage terecht voor onderhoud en reparaties aan uw auto, ongeacht het merk. Wij hebben al meer dan 25 jaar ervaring met het onderhouden en repareren van auto’s. De medewerkers van Tommy’s Garage zijn dus helemaal bij van de laatste technieken. Daarom worden alle werkzaamheden uitgevoerd volgens de fabrieksvoorschriften. Bovendien kunt u rekenen op minimaal dezelfde kwaliteit als bij de erkende merkdealer tegen een aantrekkelijk uurtarief!

Diagnose
Wij beschikken over moderne diagnoseapparatuur. Zo kunnen wij de computer van uw auto na een onderhoudsbeurt resetten of kunnen we de computer uitlezen bij storingen. Dit zorgt voor een snelle en accurate diagnose.

A.P.K. keuringen
De Algemene Periodieke Keuring, ook wel APK genoemd is een belangrijke keuring voor uw auto. Wij beoordelen tijdens de keuring uw auto volgens de keuringseisen van het RDW. Uw auto wordt op drie aspecten gekeurd, namelijk: Verkeersveiligheid, Milieu en Registratie.

Check hier uw APK vervaldatum: RDW

Gratis haal en breng service
Wij vinden het als bedrijf erg belangrijk dat toegankelijkheid voor u als klant zo makkelijk mogelijk moet zijn. Daarom bieden wij een gratis haal en breng service aan. Dit betekent dat u binnen een straal van maximaal 5 km weggebracht en opgehaald kan worden. Tevens is het ook mogelijk dat wij uw auto ophalen en terugbrengen voor het uitvoeren van een APK, onderhoud of reparatie.

Vervangend vervoer nodig?
Heeft u vervangend vervoer nodig tijdens de reparatie van uw auto? Tommy’s Garage biedt u gratis vervangend vervoer aan (excl. brandstof).